Svensk succé i Tyskland!

Vilken helt makalös, fantastiskt, underbar helg i Tyskland! På torsdagen badade och klippte vi 6 bichoner… Och det känns som en saga utan slut! Men, i vilket fall så fick vi verkligen betalt för vårt

Vilken helt makalös, fantastiskt, underbar helg i Tyskland!

På torsdagen badade och klippte vi 6 bichoner… Och det känns som en saga utan slut! Men, i vilket fall så fick vi verkligen betalt för vårt arbete! Vårt team hade otrolig framgång på utställningen i Tyskland och vi är mycket glada och stolta över de fina kommentarer och bedömningar som våra bichoner fick.

Lördag 5:e juli.  Svante (Ch Jitterbop Promises In The Air), som vi deläger med Elisabeth Tedestål, var utställningens stjärna alla kategorier! Först vann han rasen med cert och klubb-cert och blev därmed tysk och tysk(klubb) champion. Men det slutade inte där! I finalerna blev han BEST IN SHOW! Och det var inte slut där i heller… Svante slutade dagen med att bli SUPREME BIS! WOW! Det var fantastiskt. Tack till Jaana Kauppinen, Jitterbop bichoner, för denna underbara kille!
(Förresten så är Svante pappa till den fina kull som vi har hemma för närvarande!)

svante

Fina Svante!

Lotta (Hardy-Flap’s Nya The Ninjago) showade och visade sig från sin bästa sida och blev BIM med cert och klubb-cert. Berit, snart 15 år gammal, blev BIR-veteran och i finalerna fick hon stående ovationer när hon valdes till BIS-veteran!

Resten av gänget gjorde också ganska bra ifrån sig… 🙂 Sheela (Ch Hardy-Flap’s U Rock My World, äg. Robert Tordenhag) vann championklass med cert och klubb-cert. Glory (Royal Frise Glory, deläg. Ann-Kristin Skantz) vann öppen klass med cert och klubb-cert. Och sist men inte minst Teddy (Ch Hardy-Flap’s Midnight Temptation, äg. Erik Hjulmand) vann öppen klass med cert och klubb-cert.

I finalerna blev vår uppfödargrupp med Teddy, Sheela och Lotta BIS.
Några barn fick låna Berit och Glory till juniorhandling och bland de yngsta blev Berit och hennes handler nummer 1! Och i den äldre gruppen blev Glory och hennes handler placerade på andra plats! Bra jobbat juniorhandlers!

Söndag 6:e juli. Den här gången valdes Lotta till BIR med cert och klubb-cert samt fick titeln Landes-sg-14. Svante blev BIM med cert och klubb-cert och titeln Landes-sg-14. Berit visades för 150:e gången i veteranklassen och blev än en gång BIR-veteran!
De andra; Sheela, Glory och Teddy, hade än en gång en bra dag och vann sina klasser med cert och klubb-cert.

lotta
Lotta – vinnaren!

Sedan var det dags för finalerna. Än en gång tävlade Glory och Berit i juniorhandling, och resultatet blev nummer 1 för dem båda (olika åldersgrupper)! Vår uppfödargrupp blev BIS, Berit blev BIS-veteran och tro det om du vill – Lotta blev BEST IN SHOW! Och hon slutade dagen som Svante hade gjort dagen innan… SUPREME BIS!

Vilken underbar helg!! Tack till våra underbara valpköpare för all er hjälp under helgen och för allt kul under helgen!

Glory
Glory – the one and only!