Utställningar i Herlufmagle

Helgen den 11-12 oktober var vi på två utställningar i Danmark. Vi hade så himla kul och fick även fina resultat i utställningsringen! Vår söta ryska valp Sonya, Kuner’s River Of Dream, blev BIR-valp båda

Helgen den 11-12 oktober var vi på två utställningar i Danmark. Vi hade så himla kul och fick även fina resultat i utställningsringen!

Vår söta ryska valp Sonya, Kuner’s River Of Dream, blev BIR-valp båda dagarna. I finalerna blev hon BIS-4-valp på lördag och BIS-2-valp på söndag.

Vår grand old lady Berit hade en fantastisk helg och blev BIR-veteran båda dagarna OCH på sin 160:e utställning i veteranklass slog hon till och blev även BIM! På lördagen frågade domaren två gånger om Berits ålder, då han inte trodde att han hade hört rätt… Men jo, hon är snart 15 år och hon blev BIS-2-veteran!

Vi fick också en ny champion! Glory (Royal Frise Glory) blev andra bästa tik på söndag och blev därmed svensk och dansk champion! Så kul och stort grattis till uppfödare Diana och delägare Ann-Kristin!

Vi hade också Svante med oss, som tävlade i championklass, och Frank, som blev fjärde bästa hane på söndag med r-cert. Kia tävlade i championklass och blev fjärde bästa tik på söndagen. Evelina och Sonya debuterade i juniorhandling och de gjorde det så bra!

Tack till alla för en härlig helg!