Fin-fina resultat i Kassel

Den första helgen i december var det två utställningar i Kassel. Vi hade anmält 6 hundar och vi hade fantastiska utställningar och en härlig upplevelse i Kassel! Första dagen fick vi inte mindre än TRE

Den första helgen i december var det två utställningar i Kassel. Vi hade anmält 6 hundar och vi hade fantastiska utställningar och en härlig upplevelse i Kassel! Första dagen fick vi inte mindre än TRE nya tyska och tyska(klubb) champions! Teddy (Ch Hardy-Flap’s Midnight Temptation), Sheela (Ch Hardy-Flap’s U Rock My World) och Glory (Ch Royal Frise Glory)! Stort grattis till ägarna och tack för att ni visar era bichoner!

Sigge (Hardy-Flap’s Cole The Ninjago) blev BIR båda dagarna och uttagen i semifinal båda dagarna. Berit (Ch Hardy-Flap’s When Trumpets Fade) blev BIR-veteran båda dagarna och på söndagen fick hon ett speciellt pris för att hon var utställningens äldsta hund. Detta var Berits första utställning efter att hon firat sin 15:e födelsedag!

Vår uppfödargrupp med Sigge, Teddy och Sheela blev BIS båda dagarna och på lördagen blev vårt par med Teddy och Sheela BIS!  En super helg!