Sheelas valpar har kommit!

Som en tidig julklapp, den 22 december, födde Sheela ‘Hardy-Flap’s U Rock My World’ fem fina valpar! Vi är tacksamma för all hjälp vi fick av vår veterinär. Valpar kom in i denna värld genom ett kejsarsnitt.

1-newborn.jpg 2-newborn.jpg3-newborn.jpg Fortsätt läsa →

0

Bra jobbat Speedy!

Fantastisk helg på julutställningen i Grasberg, den 19 och 20 dec. Hardy-Flap’s Speedy Spiderman debuterade på sin första utställning – och som han gjorde det!  Lördag fick han Exc1, JCAC, BIR-junior och BIS Junior-4 och på söndag fick Speedy Exc1, JCAC, BIR-junior. Grattis till Speedy och hans ägare; Manja och Jens Bruse!

speedy.jpg

Fortsätt läsa →
0

Valparna flyttar

Valparna är äldre än 8 veckor och nu är det dags för alla valpar i Nordiska Mytologikullen att flytta till sina nya familjer. Vi önskar dem all lycka och ett fantastiskt liv!
12341082_10153733342489618_204571436015595807_n

Fortsätt läsa →
0

Rumänien

I oktober anordnades två utställningar i Turda och vårt gäng var där! Sigge och Sonya hade två fin-fina dagar i utställningsringen!
Sigge blev BIR och vann gruppen båda dagarna. Han blev både rumänsk och internationell champion! Bra jobbat Sigge!
Sonya blev BIM båda dagarna och även hon blev rumänsk champion. Sigge och Sonya blev också BIS par!

Fortsätt läsa →
0

Valparna är här

Så har de äntligen kommit de små sötnosarna! Det är Kira, som är mamma, och Oiva, som är pappa. Valparna föddes den 6 oktober och det blev 3 pojkar och 2 flickor. Nu ser vi fram emot att följa valparna medan de växer!

Fortsätt läsa →
0

Utställningshelg

Vilken helg med utställning i Tågarp och Eslöv! Trots vädret, som var allt annat än trevligt, hade vi det fantastiskt trevligt vid ringside med många av våra valpköpare och vänner. Dessutom gick det väldigt bra i utställningsringen… Vi är så glada för de fantastiska resultaten!

Dessutom fick vi möjlighet att fira en nybakad champion – inte bara en utan två gånger!! Franks matte Anette bjöd på både glass och cholkladbollar. Gissa om vi blev mätta och nöjda! Vi har en tradition ...

Fortsätt läsa →
0
Page 1 of 11 12345...»